Steun ons

Help ons helpen

Zonder uw steun kunnen wij de dieren niet helpen.

(Wij ontvangen geen subsidies en zijn afhankelijk van giften en donaties) 

We kunnen helaas geen attesten uitschrijven.

Help ons helpen

TWAS Animal Rescue
BE56 0689 3305 8888

Vrijwilliger worden?

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers!

Opvanggezin katten

Wij zijn op zoek naar opvanggezinnen om ons in de drukke periodes te helpen met het opvangen van kittens. Deze hebben veel aandacht nodig en moeten worden gesocialiseerd bij de mens. Wijzelf hebben niet altijd de tijd om dit te doen en zijn daarom op zoek naar zoveel mogelijk opvanggezinnen. Heb jij interesse? Meld je dan snel aan via het onlineformulier.

Opvang volwassen katten ook mogelijk!

Opvanggezin honden

Ook zijn wij opzoek naar opvanggezinnen die graag een hond opvangen. Dit kan gaan om herplaats-honden of ongewenste nestjes.

Als opvanggezin ontfermt u zich over de hond, totdat hier een geschikt nieuw thuis voor is gevonden. Het zoeken van een baasje voor de opvanghond hoeft u niet zelf te doen. Ze worden op onze website geadverteerd en een contactpersoon verzorgt het contact en de screening van kandidaat-adoptanten.

Als opvanggezin moet u over veel vrije tijd en geduld beschikken, aangezien het aan u de taak is om een begin te maken met het socialiseren/positieve ervaringen opdoen en het opvoeden van de pup/hond: zindelijkheidstraining, leren aan de riem te lopen etc.

Het werk als opvanggezin is puur op vrijwillige basis. Uiteraard worden de onkosten voor voeding, ontwormen en eventuele medische kosten wel vergoed.

Selectievoorwaarden opvanggezin:

  • Hebt u eigen huisdieren? Dan moeten deze volledig ingeënt zijn. (tittering volstaat)
  • U beschikt over een internetverbinding en computer.
  • Onder andere ter bescherming van uw eigen huisdieren, hebt u de hele opvangperiode een aparte kamer beschikbaar incl. brandmelder. Aparte kamer niet verplicht als er geen andere huisdieren aanwezig zijn.
  • U beschikt over een auto en rijbewijs. Dit in verband met bezoek aan onze dierenarts. Of woont binnen een straal van 10 km van Blaasveld.
  • U bent flexibel voor dierenartsbezoeken, en kandidaten.
  • Het gastgezin is altijd beschikbaar en geeft op tijd door wanneer opvangen niet mogelijk is. (Bv. Vakantie, pauze, etc.)

 

Heb jij interesse? Meld je dan snel aan via het onlineformulier.
Wilt u eerst nog meer informatie of wilt u graag een andere taak als vrijwilliger, neem dan contact op via info@twas-animalrescue.be en wij zullen samen kijken naar de mogelijkheden.

Speciale acties

BESTEL EN HELP ONS! 🐾

Bij My Digital Pet kun je de meest prachtige digitale kunstwerken bestellen van jouw huisdier, gemaakt door de artiest van jouw keuze. Superleuk als origineel cadeau, unieke wanddecoratie of mooie herinnering.

Maar, jouw bestelling betekent ook een helpende hand! Als je bestelt via onze donatielink www.mydigitalpet.com/?ref=twas, ontvangen wij 25% van jouw aankoopbedrag. Zo kan de liefde voor jouw huisdier dus vele andere dieren helpen. Hoe mooi is dat? ❤️

Maar, daarbij kun jij ook nog eens voordeliger uit zijn! Gebruik bij je bestelling de code ‘TWAS’, en krijg 10% korting op je bestelling!

 

 

 

UNIEKE SIERADEN

Jouw huisdier, jezelf of iemand anders verwennen met een origineel cadeau?? Bij Art by Daan ben je op het juiste adres!
Handgemaakte sieraden met bijzondere acrylschilderingen maken deze sieraden uniek!

Vergeet niet bij het afrekenen TWAS in de bestelnotities te schrijven, zo gaat er 10% naar TWAS!

Ga snel naar de website en trakteer jezelf, jouw lieve viervoeter of iemand anders op een uniek cadeau!
https://www.artbydaan.nl/

Veel plezier met jouw aankoop & bedankt voor je steun! 

ONLINE VEILING

Via onze speciale  TWAS Veilingpagina op facebook kunt u bieden op leuke producten of diensten, waarvan de gehele opbrengst uiteraard naar TWAS gaat.

De donaties worden integraal gebruikt om de dieren een zo goed mogelijke zorg te bieden!