TWAS Animal Rescue

Projecten

Projecten

Project 2023

 
Bij TWAS worden niet alleen honden geholpen, maar ook katten. Hiervoor is wel een speciaal kattenverblijf nodig. Het jaarproject is dit keer dan ook voor TWAS zelf, zodat het kattenverblijf gerealiseerd kan worden. De ruimte is er al. Maar om er een fijn verblijf van te maken, moet er nog heel wat gebeuren.
Zo moet er een nieuw dak komen, de muren moeten geïsoleerd worden, er moeten vloeren gelegd worden en een apart quarantaine gedeelte is onmisbaar. Om de kittens warm te houden, zijn er warmtepompen nodig en uiteraard willen we alles ook inrichten met lekkere mandjes en krabpalen om te krabben en te klimmen en klauteren.
Met deze ruimte kunnen wij nog meer dieren onderdak bieden tot er een fijn thuis is gevonden. U begrijpt, hiervoor is geld nodig. Wilt u ons jaarproject steunen? Uw donatie is van harte welkom op rekeningnummer:
 
TWAS Animal Rescue
BE56 0689 3305 8888

Onder vermelding: Gift project 2023

https://www.paypal.me/twasanimalrescue

 

Project spaarpot

TWAS Animal Rescue helpt dieren in nood.
Elke bijdrage, hoe klein of groot, is van harte welkom.

De opbrengst van deze spaarpotten komt geheel ten goede aan onze castratieprojecten en medische kosten.

We helpen ook mensen die de castratie van hun kat niet kunnen betalen, om zo ook het zwerfkattenprobleem hier in België tegen te gaan. Hiervoor vragen wij een bewijs van een laag inkomen en/of uitkering. Uiteraard blijft dit privé en is dit ter controle, zodat wij mensen (en dus de katten) kunnen helpen die het echt nodig hebben.

Op verschillende plaatsen in België staan onze spaarpotten in diverse winkels, uiteraard in overleg met de eigenaar.

Weet u een locatie waar een spaarpot zou kunnen staan? Denk hierbij aan dierenwinkels, dierenartsen, trimsalons, etc. Neem dan contact op met Dania via twasanimalrescue@gmail.com of via een privéberichtje op onze Facebookpagina TWAS Animal Rescue. Bij de spaarpot kunt u ook onze informatiefolder gebruiken, vraag ons hiervoor gerust voor meer informatie.