*PITOP*

*PITOP*

Pitop is lief en sociaal naar mensen en kinderen. Wij merken dat hij bepaalde geluiden en prikkels niet zo goed kan verdragen en zijn kop dan sneller schreef gaat houden en om die reden plaatsen wij hem niet bij kinderen onder de 12 jaar.

Ook plaatsen wij hem niet in een drukke stad; Wij zoeken mensen die veel thuis zijn en lekker met hem kunnen wandelen in een rustige omgeving.

Verder vindt hij het heerlijk om mee op de bank tv te gaan kijken, slapen of lekker kluiven. Maar voor een spelletje, zegt Pitop geen nee.

Pitop kan helaas niet met alle honden omgaan.. sommige honden daarentegen vindt hij heel leuk en gaat hij graag mee spelen. Ook hier dient rekening mee gehouden worden tijdens de wandelingen en hem hierin te begeleiden. Het beste is het vermijden van andere honden, want soms zorgt dit voor teveel prikkels voor hem. Hij heeft in korte tijd al veel wisselingen meegemaakt en veel dierenarts bezoeken gehad. Het is dus erg belangrijk dat hij in het begin veel rust krijgt en alles rustig opgebouwd wordt. Hoe minder stress hoe beter hij functioneert. Maar dit geldt eigenlijk voor alle honden.

Ben je opzoek naar een vriendje voor het leven, heb jij een rustig huishouden en woon je in een rustige omgeving? Heb jij geen problemen met het soms schreven kopje van Pitop. Dan is dit misschien een geschikt hondje voor jou! Neem gerust als eens contact op en wie weet kunnen we alvast een bezoekje plannen. Houd wel rekening mee dat zijn behandeling (oren en controle) eerst helemaal afgerond moet zijn voor hij mag verhuizen naar zijn forever home!

Pitop is een lieve en vrolijke hond!!!